skip to Main Content
Over ons

In 1947 is Algemene Bouwonderneming Van Nieuwenhove opgestart door Arthur Van Nieuwenhove. Dankzij een snelle en correcte service werd het bedrijf al snel een gevestigde waarde in nieuwbouw en renovatie in het waasland.

In 1970 startte de 2e generatie, Harry en Wolly Van Nieuwenhove die door hun enorme expertise en vakmanschap allom gekend waren als Gebroeders Van Nieuwenhove. Zij laten het bedrijf uitgroeien tot wat het vandaag de dag nog steeds is: uw betrouwbare partner met helder zicht op de toekomst voor alle nieuwbouw- en renovatiewerken.

In 2016 is de huidige generatie van start gegaan, met Christophe aan het hoofd. Hij vervoegde de vorige generatie al in 1994 waar hij in al die jaren zijn ervaring heeft opgedaan.

Door ons team van experts met jarenlange ervaring in alle aspecten van bouw en afwerking verzekeren we u een snelle en efficiënte opvolging van elke opdracht, met duidelijk zicht op timing en behoud van een strakke planning binnen het vooropgestelde budget.

We zijn een goed uitgeruste firma die op de hoogte is van nieuwe technieken door ons steeds bij te scholen en de nodige opleidingen te volgen. Ook is bij ons veiligheid en ergonomie van personeel een belangrijke factor tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden.

Contacteer ons
Back To Top